Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring van Trainingsbureau Voorzorg

Cookies

Op onze website https://trainingsbureuavoorzorg.nl wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan onze website wordt meegestuurd en in het geheugen van jouw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Wij gebruiken deze cookies om onze website te verbeteren, goed te laten functioneren en beschermen. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt een mededeling getoond waarin wij uitleggen dat wij cookies gebruiken. Jou verdere gebruik van onze website vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies. Trainingbureau Voorzorg maakt gebruik van functionele en analytische cookies.

Je kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen door jouw internetbrowser zo in te stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld jouw laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van jouw internetbrowser.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om de werking van onze website te verbeteren. Voor het privacybeleid en meer informatie over Google Analytics verwijzen wij naar Google Analytics.

Social Media

Op onze website is een koppeling met Social Media platform, LinkedIn gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van LinkedIn, zodat ze je herkennen als je ons wilt volgen op LinkedIn. Voor deze cookies verwijzen wij naar de privacy-verklaringen van het betreffende Social Media platform.

Persoonsgegevens

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van onze website rechtstreeks aan ons op geeft in het kader van een door jou gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  • Jouw naam
  • Jouw e-mailadres

Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je naast genoemde persoonsgegevens verstrekt. De gegevens die je ons toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Derden

Trainingsbureau Voorzorg verstrekt jouw persoonsgegevens niet aan derden zonder jouw toestemming. Wij publiceren jouw persoonsgegevens niet. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen. Ingesloten inhoud van andere websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en jouw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je via een account bent ingelogd. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op ingesloten inhoud van andere websites.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens

Voor vragen of klachten over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van jouw persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen.

Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien je na wijziging gebruik blijft maken van onze  diensten zal dat betekenen dat je akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Contact Trainingsbureau Voorzorg

Frank Kesseleer en Marja de Leeuw
E-mailadres: info@trainingsbureauvoorzorg.nl

Datum 25 mei 2020