Graag stellen wij ons voor

Jaren terug werkten we aan losse communicatieprojecten voor het bedrijfsleven en met name veel in de zorg. Toen dat steeds succesvoller bleek, hebben we besloten dat we allebei het geweldig zouden vinden daarmee door te gaan. We namen het besluit onze krachten te bundelen in een samenwerking. We hebben getraind en entertaint. Alles gericht om bij congressen, symposia en teamtrainingen communicatie aan de kaak te stellen. Wij visualiseren leer – en keerpunten met oog voor het serieuze en maar juist ook met humor. Ook dat bleek aan te slaan. Dat resulteerde dat wij op een hoger niveau een steen willen verleggen samen met onze opdrachtgevers in de zorg. Door vooral te werken vanuit bewustwording in persoonlijke communicatie van zorgprofessionals, kunnen wij door onze trainingen een substantiële bijdrage leveren aan goede zorg. Omdat dit specialisme een betere plek verdient, hebben we Trainingsbureau Voorzorg opgericht. 

Trainingsbureau Voorzorg ... voor de zorg en uit voorzorg

Marja de Leeuw

Ik help zorgprofessionals nog meer ervaring op te doen door hen te laten oefenen in voor hen herkenbare situaties waarbij ik het kneedbare materiaal ben.

Het gaat om bewustwording en ‘leren door ervaren’. Dat zie ik bij de zorgprofessionals terug, maar ook bij mezelf. Een steen verleggen in zorgland, daar sta ik voor.

Frank Kesseleer

Door de samenwerking met Marja en de groeiende vraag juist in de zorg naar betere communicatie, heb ik samen met haar Trainingsbureau Voorzorg opgericht.

Ik stimuleer je in het maken van verbindingen binnen jezelf en met anderen. Bewustwording van wie je bent staat centraal in alle trainingen. Immers elke ontwikkeling begint bij jezelf.

Onze kernwaarden

Respect

In een veilige en open omgeving werken wij samen met jou aan groei en ontwikkeling. Soms confronterend maar altijd respectvol en integer.

Humor en diepgang

Leer- en keerpunten visualiseren wij op verrassende manieren, serieus met een knipoog. Onze trainingen worden samengesteld op basis van maatwerk. Je bent verzekerd van reflecties met diepgang.

Wil jij ook met nog meer kwaliteit en plezier je werk doen?
Wij denken graag met je mee. Maak een vrijblijvende afspraak.
Schuiven naar boven