Wij helpen jou op weg naar een efficiënte en succesvolle zorgprofessional. We leren je de gedachten en behoeften van jouw patiënt te verbinden met de beslissingen rond een behandelplan. Ben je bewust van wat zich afspeelt in het hoofd van jouw patiënt? Weet de patiënt wat er zich in jouw hoofd afspeelt. In welke mate stel je jezelf kwetsbaar op? Stel je de ‘juiste’ vragen?

Emotioneel Intelligentie Programma

Wat heb jij dan nodig?

Het gaat niet altijd om de inhoud, maar het gevoel wat bij de patiënt achterblijft als die deur uitgaat. Het is juist de afhankelijkheid van de patiënt die hem of haar kwetsbaar maakt. Wat als blijkt dat je morgen zelf patiënt wordt? Wat heb jij dan nodig?

Onze trainingen geven je handvatten. Zorg verlenen is per definitie maatwerk omdat goede zorg voor iedereen anders is. Daarom geven wij op basis van maatwerk trainingen waarbij het Emotioneel Intelligentie Programma (EIP) als fundament een belangrijke rol speelt.

trainingen speciaal voor de zorgsector

Trainingen

Emotioneel Intelligentie Programma

Wat heeft emotionele intelligentie te maken met jouw werk in de zorg? Alles! Wil jij je je ontwikkelen in een betere zelfbewustwording, zelfmanagement,  sociale bewustwording en relatiemanagement? Benieuwd hoe emotionele intelligentie het fundament is onder succesvol functioneren?

Lees meer …

Effectieve patiëntgesprekken

Weet jij wat het effect is van jouw communicatie met je patiënt? Hoe ontdek jij wat de patiënt nodig heeft? Vraag jij jezelf weleens af of je de ‘juiste’ vragen stelt? Hoe toets jij de kwaliteit van je gesprek? 

Lees meer …

Hoe bekt jouw feedback?

Iedereen geeft, vraagt en ontvangt elke dag feedback op het werk en in privésituaties of je het nu wilt niet. Feedback wordt vaak alleen gezien als omgaan met kritiek. Maar een compliment is ook feedback.

Lees meer …

Het goede slechtnieuwsgesprek

Wat is eigenlijk ‘slecht nieuws’ en wie bepaalt dat? Hoe ga je als zorgprofessional om met jouw eigen emotie en die van jouw patiënt? In welke mate heb je zicht op wat slecht nieuws doet met jou en jouw patiënt? Hoe houdt je rekening met jouw wensen en die van de patiënt rondom de behandeling?

Lees meer …

Ben je geïnteresseerd?
Wij denken graag met je mee. Maak een vrijblijvende afspraak.
Schuiven naar boven